Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem er vi

Hvem er vi ?

Birkebo har eksisteret siden 15. oktober 1997, hvor Lene og Torben Kirketerp startede det op. Den 1. juli 2010 var der generationsskifte, hvor Susanne Berg og Steffan Rold overtog stedet og nu er det nye lederpar. Susanne og Steffan er begge uddannede pædagoger.

Medarbejderstaben består desuden af 10 faste medarbejdere, hvor der er 5 pædagoger, 1 lærere, 1 kontormand, 1 pædagogstuderende og 2 pædagogmedhjælper der har håndværksmæssige uddannelser. Her foruden har vi 2 vikarer.

Sammen repræsenterer vi en bred faglig gruppe, der kombinerer pædagogisk indsigt og handlekraft med håndværksmæssige færdigheder​

Målsætning

Vores mål er først og fremmest at give de unge den nødvendige tid i trygge og familiære rammer, og dermed give dem mulighed for, at udvikle sig til mennesker med selvværd, selvtillid og livsglæde: Værdier der er nødvendige, for at de bliver i stand til at tage ansvar for deres eget liv.

Vi giver dem en meningsfyldt tilværelse med udfordringer og positive sociale relationer. En anden opgave er at give de unge muligheder for aktivitet og beskæftigelse, så de får større reel indsigt i egen beskæftigelsessituation og formåen.

Alt sammen er en del af den modningsproces, der senere kan blive springbræt til et permanent fodfæste på arbejdsmarkedet, eventuelt via virksomhedsrevalidering eller flexjob.​

Se vores Facebook​

Botilbud information

​Botilbuddet Birkebo ApS

CVR: 40608052

Adresse information​

​Klejtrupvej 15

9500 Hobro

Kontakt information​