Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Medarbejdere

Janne

Tilbudsleder Botilbuddet Birkebo ApS

​Cand. pæd.pæd.psyk​

janne@birkebo1og2.dk

Tlf. direkte 28 12 10 54

Susanne

Direktør

Indehaver

susanne@birkebo1og2.dk

Tlf. direkte 21 25 44 60

Steffan

​Pædagog

Indehaver

steffan@birkebo1og2.dk

Tlf. direkte 22 51 54 27

Lone

​Pædagog - medicinansvarlig

lone@birkebo1og2.dk

Brian

​Klejnsmed

​Pædagogisk medarbejder

bc@birkebo1og2.dk

Lasse

​Murer

​Pædagogisk medarbejder

lasse@birkebo1og2.dk

Lone

​Bogholder

mail@birkebo1og2.dk

Tlf. direkte 22 77 12 37

Malene

Pædagog - Barsel

malene@birkebo1og2.dk

Esben

Pædagog

Tømrer

esben@birkebo1og2.dk

Henrik

Pædagog

henrik@birkebo1og2.dk

Stine

Pædagogisk medarbejder

christina@birkebo1og2.dk

Tanja

Pædagog

Vanecoach

tanja@birkebo1og2.dk

Lene

Pædagog

Ernæringsassistent

lene@birkebo1og2.dk

Særlige kompetencer hos medarbejderne​

Alle vore medarbejdere er headhuntede. Vi søger – og har fundet medarbejdere der besidder evnen til at se det positive og vise respekt I forhold til andre mennesker.

De hviler I sig selv og kan sætte grænser. Deres hjem er åbne for Birkebos unge. De har alle et godt humør og viser selv ”det gode eksempel”. Alle er indstillet på at få supervision - både samarbejdssupervision og sags supervision.

Personalegruppen har i 2018 afslutte KRAP-uddannelsen, hvorfor alle er uddannet indenfor Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik med efterfølgende eksamen.

Alle er indstillet på at trække på fælles hammel, alle påtager sig ansvar, hvilket giver overskud til at tage sig af det, som vi ønsker, nemlig de unge.

Der ligger selvfølgelig sideløbende en overordnet faglig udvælgelse, så vi føler os kvalificerede og påklædte til at løse de opgaver, vi påtager os.

Medarbejderne på Birkebo har forskellig faglig baggrund. Det mener vi er en hel klar styrke, som vi udnytter positivt personligt så vel som fagligt.

I det daglige gør vi meget ud af, at have det sjovt sammen. Vi driller og gør godmodigt grin med hinanden. Der er stor åbenhed I gruppen. Klager, kritik, ønsker, savn og glæder bliver meddelt I gruppen. Konflikter, modsætninger, misforståelser eller uenigheder tages direkte op, så det ikke ligger og bliver gammelt. Afhængig af hvad der er tale om, tages det op personligt eller på medarbejdermødet. Her er intet problem for stort eller for småt.​